crepes med vegetarisk fyllning
I lördags gjorde jag crepes med vegetarisk fyllning som hela familjen gillade...
och så här gjorde jag fyllningen till vanliga tunna pannkakor med väldigt lite socker:
finstrimlad vitkål så att det täcker botten på en stor stekpanna
flytande honung efter smak
grovrivna morötter 2-3 st
hackad gul lök 2 st
gurkmeja, peppar
buljongtärning
vatten 1 dl
creme fraiche ½ burk
riven ost
fräs allt i smör (börja med vitkål och flytande honung) och krydda med gurkmeja och svartpeppar. fräs ihop 5 - 10 min. lägg i buljong, vatten och creme fraiche. låt koka utan lock tills det har blivit så tjockt att det inte rinner. fördela fyllningen på 10-12 pannkakor och lägg dem i en smord form. strö över riven ost. in i ugnen 210 grader ca 20 min blev lagom i min ugn.
Smaklig måltid!